Amarone met gevoel


Het is dan wel geen vaccin…

…maar als je iemand een glimlach op het gezicht wilt bezorgen tijdens deze zorgwekkende dagen, kan een fles ‘F*ck Covid-19’ wijn precies zijn wat je zoekt!

Antolini Amarone Fuck Covid-19

We begrijpen dat de meeste mensen hun emoties op een wat nettere manier uiten, maar zijn we er niet allemaal hélemaal klaar mee? Dankzij onze goede vriend en wijnmaker Pier Paolo Antolini in Italië kunnen we dit overweldigende gevoel uiten door een glas fantastische wijn te schenken.

We nemen de Covid-19 situatie zeer serieus en houden ons aan alle maatregelen. Maar net als jij kunnen we niet wachten om weer te doen wat we graag zouden willen: een hapje te eten en een glas wijn inschenken bij goede vrienden.

Deze Amarone is niet alleen een heerlijke afleiding van het dagelijkse nieuws, maar heeft ook een uitstekend potentieel om te ouderen! Het is misschien wel de beste tijdcapsule van deze uitzonderlijke tijd. Wie kan er niet wachten om op dit alles terug te kijken in de achteruitkijkspiegel terwijl hij nipt van een prachtige ronde en mooi ontwikkelde Amarone?