Dautel Weissburgunder - Pizza met Ui

Pizza time!

Onlangs zijn we begonnen met een experiment: kunnen we bij elke Biodivino wijn een passende pizza maken? Wij eten namelijk één keer per week zelfgemaakte pizza en soms nog wel vaker, oeps...
Pizza is het perfecte excuus om met familie samen te komen. Een traditie die ons heel waardevol is. En zo kwamen we op het idee om deze twee mooie dingen uit ons leven te combineren. Because: wine not?

Dautel Weissburgunder - Pizza met ui

We hebben ons wijn/pizza experiment afgetrapt met Weissburgunder en een pizza met ui & mozzarella. De zachte ui combineerde inderdaad erg goed met de wijn (bedankt Wijn Spijs Bijbel). Ook de mozzarella en het vettige van de olijfolie zorgden dat de wijn nóg lekkerder werd. Misschien dat we de volgende keer de mozzarella pas toevoegen na het bakken in deze combi, om nog meer die zachte ongebakken romigheid te hebben! Je kunt alle stappen terugkijken in onze highlights op Instagram! En laat ons als je daar toch bent vooral even weten wat je ervan vindt. Tips en suggesties zijn altijd welkom!