Les Faverelles Pinot Déraissoné - Pizza funghi

Pizza time!

Onlangs zijn we begonnen met een experiment: kunnen we bij elke Biodivino wijn een passende pizza maken? Wij eten namelijk één keer per week zelfgemaakte pizza en soms nog wel vaker, oeps...

Pizza is het perfecte excuus om met familie samen te komen. Een traditie die ons heel waardevol is. En zo kwamen we op het idee om deze twee mooie dingen uit ons leven te combineren. Because: wine not?

Les Faverelles Pinot Déraissoné

Pizza funghi

Hoe vier je de vrijdag beter dan met wijn en pizza?

Wij zijn op een missie om bij elke Biodivino wijn een passende pizza te maken. Deze week hebben we een bij deze Pinot Noir uit Vézelay een pizza funghi gemaakt. We dachten dat de aardse tonen van de paddenstoelen en het frisse van de tomatensaus goed zouden passen.

Dat bleek redelijk goed te kloppen, maar de echte held van deze combinatie was toch wel de wijn. Wat een topper!

Hele mooie zuren met tonen van lavendel en viooltjes, maar ook veel diepte in de vorm van peper en cranberries.

Zin gekregen om het ook te proberen? Je kunt alle stappen terugvinden in de highlights op Instagram! En laat ons vooral even weten wat je ervan vindt. Tips en suggesties zijn altijd welkom!